Főoldal » Kiegészítők » Bojli, Pellet » Horogpaszta » Dynamite Baits paszta - The Source

Dynamite Baits paszta – The Source

Régi ár: 2 490 HUF

Ár: 1 990 HUF

Megtakarít: 500 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A The Source paszta piaci megjelenése előtt hosszú ideig tesztelés alatt állt.
Végül Terry Hearn teszthorgász megalkotta a tökéletes pasztát.
A saját folyékony összetevőit felhasználva (Liquid Food Source), kiváló minőségű madáreledel és a legjobb haltáp kombinációjával hozta létre az ideális csalit. Mind hosszú, mind rövid távú horgászatra alkalmas. A The Source a pontyok minden tápanyag-szükségletét kielégíti, ezért ha egyszer felfedezték, minduntalan vissza fognak járni az etetésre! A legegyszerűbb módon, gyurmázzuk rá a kedvenc csalinkra (pelletükre vagy bojlinkra, de akár kukoricára is). Bojlis horgászatok során, a legritkább esetben használnak etetőkosarat. Ez a paszta viszont normál ólomra is, de az újonnan kapható paszta ólmokra pedig különösen könnyen rágyúrható. A folyamatosan oldódó intenzív anyag már kellő csáberőt biztosít. A közelében túrkáló hal azonban csak a horgon talál finom falatot, eltelni a pasztával nem tud. Vannak viszont időszakok, amikor egyszerűen semmivel nem lehet halat fogni. Ekkor kizárólag a legpuhább, legfinomabb csalik jöhetnek csak számításba! A paszta önálló horog csaliként is bevethető!
Egy kis segédeszközre van szükség. Több cég kínál különböző paszta spirált vagy speciális tüskét, amelyre rágyúrva, hajszálelőkére kötve, könnyedén bevethető. A víz hőmérsékletétől és a golyó nagyságától függően 20-60 percig működő csalit kapunk.

Sikeres tippek!
1. A legegyszerűbb módon, gyurmázzuk rá a kedvenc csalinkra (pelletünkre vagy bojlinkra, de akár kukoricára is rágyúrhatja!).
A vékony rétegben felvitt puha anyag, folyamatos, intenzív oldódása révén felgyorsítja, felturbózza a csali vonzerejét. Nagyon intenzív illata, hamar magára vonja a halak figyelmét.
2. Bojlis horgászatok során, a legritkább esetben használnak etetőkosarat. De bizony a csali gyakorta nem nyújt elég vonzerőt, még egy előkészített (feletetett) terepen sem. Kell még valami, amely a csali közelébe húzza a halat.
Ez a paszta normál ólomra is, de az újonnan kapható paszta ólmokra meg különösen könnyen rágyúrható.
A folyamatosan oldódó intenzív anyag már kellő csáberőt biztosít. A közelében túrkáló hal azonban csak a horgon talál nagy, finom falatot, eltelni, jóllakni a pasztával nem tud. „Csak” az étvágyat és a kapókedvet fokozza!
3. Vannak időszakok, amikor egyszerűen semmivel nem lehet halat fogni. Látjuk, tudjuk, hogy ott vannak az etetésen a halak, de szinte lehetetlen kapásra bírni őket. Ekkor kizárólag a legpuhább, legfinomabb csalik jöhetnek csak számításba! A paszta önálló horog csaliként is bevethető. No, de hogyan? Egy kis segédeszközre van szükség. Több cég kínál különböző paszta spirált vagy speciális tüskét, amelyre rágyúrva, hajszálelőkére kötve, könnyedén bevethető. A víz hőmérsékletétől és pasztagolyó nagyságától függően 20-60 percig működő nagyon attraktív csalit kapunk. A közelébe érkező hal egy finom illat és csali felhőt talál (ugyanis oldódás közben felhősít), amelybe bele kell, hogy „harapjon”. Egy biztos, önállóan is, nem egyszer mentette meg a horgászatunkat, és adott nem hétköznapi méretű halakat