Főoldal » Kiegészítők » Bojli, Pellet » Bojli » Haldorádó Pop Up Főzött Csalizó Bojli 16-20mm

Haldorádó Pop Up Főzött Csalizó Bojli 16-20mm

Termék opciók

Ár: 1 790 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A „Pop Up”, azaz lebegő csalizó bojli minden körülmények között hosszan megőrzi lebegőképességét,  ezáltal tűnve ki az etetésből , így nem süllyedve el az iszapban!  Önmagában vagy akár hóember formációban is csalizhatunk vele. „Soluble”, azaz oldódó változatban is készülnek!

 

- Erős lebegőképességű csali, amely önállóan, vagy más süllyedő csalikkal kombinálva is rendkívül fogós!

 

- A „Long Life”, azaz főzött (piros tetővel és címkével ellátott) változat minimum 72 órát kibír a vízben

 

- 6 nyerő ízben kapható: Black Squid / fekete tintahal, Big Fish / nagy hal, Kókusz Tigrismogyoró, Édes Ananász, Fűszeres Vörös Máj, TripleX

 

Édes Ananász
Egy igazán univerzális édes, gyümölcsös jellegű bojli, melynek alapját a már nagy sikerű Haldorádó Oldódó Fluo Lebegő Pellet Édes Ananász biztosította. Kellemes ananász illatának köszönhetően, aki beleszagol legszívesebben azonnal beleharapna! Mézédes íze egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra, egy igazi halmágnes, ha csalink közelében tartózkodik táplálkozó hal, ennek garantáltan nem fog tudni ellenállni! Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges hosszas szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.

 

 

Fekete tintahal
Ez a bojli egy igazi proteinbomba, magas halliszt tartalommal bír, amely nagyon markáns íz- és aromavilággal rendelkezik. Illata, aromája nem túl kellemes, de szelektáló hatása döbbenetes a nagy ponty-horgászatok során! Egész évben eredményesen használható.

 

Fűszeres Vörös Máj
Nem hiányozhat a Haldorádó bojlis termékpalettáról egy olyan ízvilág, amely markáns, fűszeres karakterrel rendelkezik. Ez a fűszeres, karakteres golyó nem csak illatával, aromájával csábítja a pontyokat, hanem rendkívül tartós ízével is. Ezt a tulajdonságát az aromáért felelős folyékony adalékokon kívül a magas minőségű, por állagú alapanyagoknak köszönheti. Ez az a bojli, amit a horgásztúra utolsó napján pont olyan szívesen fogyaszt a hal, mint az elsőn.

 

Nagy hal
Ez a bojli az egyik legkedveltebb Haldorádó termékcsalád, a Nagy Ponty egyedi gyümölcsös aromájával készült édes-halas bojli. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor a víz hőmérséklete 20 Celsius-fok alá süllyed és folyamatosan hűl, akkor lesz egyre fogósabb ez a csali, így elsősorban az őszi és tavaszi horgászatok során nyújthat kiemelkedő eredményeket, de a nyári horgászatok során is okozhat kellemes meglepetéseket!

 

TripleX
TripleX fantázianevű csalink, 3 különböző nagyon népszerű arománk a Nagy Ponty, Tintahal és a Frankfurti kolbász keveréke. Így van benne édes, halas és fűszeres aroma is. Nagyon érdekes, hogy ezek mindegyike kiérződik, de együtt - megfelelő arányban keverve - mégis nagyon harmonikus és különleges aromakeveréket képez. Ennek a csalinak a különlegessége továbbá az is, hogy a BlendeX csalikhoz hasonlóan háromszínű. A piros, fekete és citromsárga szín miatt ez a bojli nem csak az aromájával, de vizuálisan is feltűnő a hal számára.
TripleX az év bármely időszakában hatásos, akár önmagában, akár más csalikkal kombinálva.

 

Szemcseméret: 16 - 20mm

Kiszerelés: 40g

1kg / 44.750ft