Főoldal » Kiegészítők » Bojli, Pellet » Bojli » Dynamite Baits Bojli 20mm - 5 kg

Dynamite Baits Bojli 20mm – 5 kg

Termék opciók

Ár: 21 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Dynamite Baits CompleX-T.

 

Természetes, könnyen emészthető, egész évben használható csali. A Dynamite Baits által forgalomba hozott CompleX-T egy új, csúcskategóriás termékcsalád, melyet személyesen a legendás angol pontyspecialista, Terry Hearn fejlesztett ki. A csali nyitott struktúrája támogatja az ízanyagok könnyebb kibocsátását, ezáltal különösen felértékelődik, hogy a legjobb minőségű, magas fehérjetartalmú LT 94-es hallisztből, előemésztett vízben oldódó májból, tengeri vörösrákból és Haiths tőkehalmáj olajból készül.

 

Dynamite Baits The Crave

 

A The Crave fantázianevű, 2013-as Dynamite Baits bojlicsalád Terry Hearn – az angol csali gyártó cég teszthorgásza – saját, titkos receptje alapján készült.Egyedülálló aroma kombinációkat tartalmaz, Terry Hearn kedvenc "BigCarp" csalogató saját ízei közül Az új családról önmaga csak ennyit mondott: „Ennél jobb csalit még nem készítettem!”. Egyedülálló illatát és ízét Terry kedvenc összetevőinek keveréke adja. Eddig minden teszt során kimagaslóan fogósnak bizonyult.A legjobb minőségű madáreleségből és hallisztből készült, magas fehérjetartalmú és tele van a pontyok számára alapvető

fontosságú ásványi- és tápanyagokkal.

 

Dynamite Baits The Source

 

Magas fehérjetartalmú bojli a legjobb minőségű madáreleségből és hallisztből, kiegyensúlyozott táplálék a pontyok számára. Tojáshéj-őrlemény biztosítja a különleges állagot. Olyan természetes tápanyagokat tartalmaz, amelyek teljes mértékben megfelelnek a ponty tápanyag igényének. Ez a termék nyáron és télen egyaránt sikeres. A The Source bojlit ha ajánlani kellene, azt mondanám: mindenhol és mindenkor! Ezt a bojlit valóban bárhol és bármikor használtam rendkívül fogós volt." Csak természetes összetevőket tartalmaz. Hallisztet, madáreledelt és sok robinredet.

 

Méret: 20mm

 

Kiszerelés: 5kg

4398Ft/Kg