Főoldal » Karácsonyi szettek » Ryobi Slam 3000 Orsó + Ajándék Csuka Párnával

Ryobi Slam 3000 Orsó + Ajándék Csuka Párnával

Régi ár: 53 990 HUF

Ár: 37 590 HUF

Megtakarít: 16 400 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A Slam változatok mindig is a csúcsmodellek közé tartoztak, melyhez a Ryobi mérnökeinek minden szakértelmére szükség volt. 

Anyaguk a már megszokott NCRT, mely egy nagy sűrűségű, ultrakönnyű polimer-karbon kompozit, amit egy speciális gyárban készítenek japán karbonrost szálakból. A világon ez az egyetlen olyan technológia, amely lehetővé teszi az extra könnyű és tartós alkatrészek használatát. Az NCRT SLAM mintegy 20% százalékkal könnyebb, mint a hasonló típusú alumínium vagy ABS orsók. A lehető legjobb választás könnyű pergető botokhoz.

Az NCRT anyagnak köszönhetően a SLAM szinte elpusztíthatatlan. Teljes mértékben rozsda- és ütésálló, plusz az UV sugaraknak is teljesen ellenáll. 

A orsó maximálisan erős teste és a lehető legnagyobb pontossággal összeszerelt precíziós fogaskerekek egyedülállóan sima futást kölcsönöznek a terméknek..Ráadásul az orsó egy titán főtengelyt is kapott, hogy még erősebb és könnyebb legyen.

Kiváló, letapadásmentes fékrendszere mellett, a fárasztást igazán ergonómikus hajtókarja is támogatja, mely végén egy kellemes neoprén fogantyú helyezkedik el, ami minden időjárás mellett komfortos használatot biztosít.

Mérete és kivitele miatt, bármely pergetőbottal tökéletes, élménydús működést garantál.

Szettünk tartalmaz egy igazán egyedi Csuka párnát is, ezáltal összeállításunk kortól függetlenül, akár ajándéknak is kitűnő alternatívát jelent, bármely horgász részére.

 

A szett tartalma:

Ryobi Slam 3000 orsó
Csuka párna