Főoldal » Karácsonyi szettek » Profi Pergető Szett 2,30m

Profi Pergető Szett 2,30m

Régi ár: 18 600 HUF

Ár: 13 990 HUF

Megtakarít: 4 610 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Szett tartalma-

 

1db Nevis Progressor Spin 2.30m 5-15g- Light ,Light-Medium és Medium- Heavy akcióval rendelkező professzionális tűspicces pergető család. Érzékeny, tökéletesen kiegyensúlyozott akcióval rendelkezik.Pillekönnyű súlyának köszönhetően az egész napos pergetés során sem fárad el a kezünk. A japán stílusú gyűrűsor tökéletes összhangban van a bottest karakterisztikájával. A karcsú bottest gyors akciója késedelem nélkül közvetíti a bevágás erejét a mű csalihoz. A jól kidolgozott markolat pontosan illeszkedik a kezünkhöz kellemes fogást biztosítva. A széles méretválasztéknak köszönhetően bármely mű csali típushoz találunk megfelelő botot. Ár -érték arányban ez egyik legjobb bot a piacon!

 

 

Hossz: 2,30m

Dobósúly: 5-15g

Anyag: karbon

Tagok száma: 2

Súly: 122g

 

1db Nevis Artemis 35- Kifejezetten fonott zsinóros horgászatra és pergetésre terveztük az Artemis orsókat. Egyedülálló formaterve kivételes megjelenést biztosít neki. Az erős anyagú felkapókar szélsőséges igénybevételeknek is ellenáll,nem deformálódik. Természetesen nem csak pergetésre alkalmas ez a nagszerűen kivitelezett orsó,más horgászmódszereknél is élvezhetjük előnyeit.

 

 

Grafit-hybrid ház

Tűgörgős visszaforgásgátló

Precíziós elsőfék

S-stroke zsinórcsévélő rendszer

Speciális alumínium dob

Csavarodásmentes zsinórvezető görgő

Kiegyensúlyozott rotor

 

Csapágy: 3+1

Áttétel: 5.0:1

Zsinórkapacitás: 0,25mm/220m

 

 

+1db Vibra Shad Gumihal 8cm 4/cs.- A leglágyabb plasztik anyagot választottuk, hogy tökéletesen mozgó gumihalat tudjunk gyártani . Viszont a tökéletes mozgás csak kiegyensúlyozott testtel ér valamit mert a csali vezetést csak így tudjuk megfelelően kivitelezni. A gumihal súlypontját úgy terveztük, meg hogy akár lassú akár gyors vontatás mellett maximális hatást érjünk el vele. Kisméretű ólomfejekkel is könnyen vezethető .A három helyen tagolt farok , megnövelt farklapát mérettel extra vibrációt kelt evvel még a legfinnyásabb ragadozók figyelmét is felkelti.

 

kiegyensúlyozott testforma 

természetes színek

megnövelt faroklapát méret

speciálisan kiképzett farokrész 

 

Méret: 8cm

 

 

+1db Körforgó villantó 7g