Főoldal » Energofish » Energofish orsók » Kamasaki Comet Runner

Kamasaki Comet Runner

Termék opciók

Ár: 8 090 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Hagyományos fenekezés: Klasszikus kialakítású fém dob, melyre még a vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokból is megfelelő mennyiség fér. A nyeletőfék abban segít, ha nem tudunk azonnal reagálni a kapásra, ne kelljen a víz fenekén kutatni a berántott horgászbotunk után.
Úszózás: Akár csak a fenekezés esetében, vastagabb zsinórral is használhatjuk. Mivelnincs szükségünk a nyeletőfékre, ha nem használjuk, olyan mintha egy első fékes orsóval pecáznánk.
Feederezés: Adja magát a történet, sok csapágyas, sima futású, precíz fékes nyeletős orsó. Így használhatunk vékony zsinórt is vele, akár fonott dobóelőkével.
Bojlizás: Jó-jó, talán nem a legjobb választás erre a módszerre, de ha valaki ki szeretné próbálni, miért ne?! Nyeletőfékes, így elektromos kapásjelzővel simán használhatjuk. Behúzásra, vagy dobásra rövidebb távon jó lehet.
Rablóhalas horgászat: Természetes csalis úszózás, fenekezés, a legjobb választás. Tehetünk rá vastag zsinórt, és a nyeletőfék segít minket, hogy az akadás ne csak pár másodpercig tartson.
Nem kérdés, hogy ez az egyik legjobb univerzális orsó a kínálatban, horgászatra fel!

 

Fékrendszer: Első+ Nyeletőfék

Orsóház anyaga: Grafit

Orsódob: Fém