Főoldal » Energofish » Energofish orsók » Carp Expert Double Speed

Carp Expert Double Speed

Termék opciók

Ár: 17 990 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Egyedülálló fejlesztés látott napvilágra az idei évben, mely nem más, mint a Carp Expert Double Speed nyeletőfékes orsó.  Mint a neve is mutatja, két sebességes, állítható áttétellel rendelkezik. A hajtókar tövében található állító szerkezet elforgatásával könnyedén tudjuk módosítani a bevontatás sebességét. A horgászat során a két legfontosabb dolog, hogy végszerelékünk minél több időt töltsön a vízben és a megakasztott halat nagy biztonsággal szákba tudjuk terelni. Az üres, hal nélküli szerelék bevontatásának gyorsasága kiemelt fontosságú, ilyenkor állítsuk orsónkat magasabb áttételre. Gyors újra csalizás és már mehet is vissza, hogy az etetésen táplálkozó halak minél hamarabb fel tudják venni a felkínált csalit.  Amint fárasztásra kerül a sor, válasszuk a kisebb áttételt, mellyel, ha szükséges, nagyobb erőt tudunk kifejteni, vagy finomabban tudjuk fárasztani a horgon lévő pontyot, amurt. Használhatjuk feederezésre és bojlis horgászatra egyaránt.
Széles, kellően nagyméretű dobja a hagyományos felépítésű orsókhoz képest súlyos méterekkel növeli meg a dobótávolságot, ami adott napon a horgászat sikerességét is jelentheti egyben. Az orsó felépítése és a minőségi felhasznált anyagok a haladó horgászok fegyvertárába emelik. Kotyogás mentes fém hajtókar, kikönnyített fém dob (grafit pótdobbal), kiváló minőségű, ultra merev grafit ház jellemzi.
Akik fogékonyak az újításokra és nem utolsó sorban még eredményesebbek akarnak lenni a vízparton, azok nem fogják kihagyni ezt a kiváló békés halas, nyeletőfékes orsót.

-Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.

 

Orsóház anyaga: Grafit

Orsódob: Alu+grafit pótdob

 

 

+ Ajándék Pontypárna 32cm

 

 

Méretek Csapágy Áttétel Súly Zsinór kapacitás Zsinór behúzás Pótdob
30 9+1 6,7:1/ 4,7:1 395g 0,20mm/200m - 1
40 9+1 6,7:1/ 4,7:1 480g 0,30mm/180m - 1
50 9+1 6,3:1/ 4,3:1 520g 0,35mm/180m - 1
60 9+1 6,3:1/ 4,3:1 545g 0,40mm/220m - 1