Főoldal » Energofish » Energofish botok » Kamasaki Alpha Pole

Kamasaki Alpha Pole

Termék opciók

Ár: 4 990 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Mostanában aki szemfüles volt, megfigyelhette, hogy egyre több megújult, vagy teljesen új Kamasaki termékkel lehet találkozni az Energofish kínálatában.

Így van ez a Kamasaki Alpha Pole spiccbottal is, mely egy teljesen új szériája a családnak. Modern megjelenés, minőségi anyagokés kivitelezés jellemzi. Holott az ára pedig nagyon is elérhető!

A csalihal megfogása mellett tökéletes választás keszeg, kárász horgászatára, nagy élmény a fárasztás vele. Akik pedig igazán elvetemültek, a leghosszabb változatot be is gumizhatják, mivel a bot spicce cső, így egy markánsabb visszavágással befűzhető bele az ajánlott 1,4-1,6 mm-es tömör spiccgumi. Azért csak a leghosszabbat ajánljuk visszavágásra, mert a hosszúság vesztés miatt a rövidebb változatok túlságosan elfogynának, hogy értékelhető távolságban horgászhassunk a parttól. Maximális zsinórvastagság a begumizott bot esetében 0,16 mm-es főzsinór / 0.14 mm-es előke (monofil). Ezzel az összeállítással már a termetesebb 3-4 kilós halak is megfoghatók. Ami pedig ennél nagyobb és menni akar, az hadd menjen! Annak nem mi vagyunk az ellenfelei a kis spiccbotunkkal.

Ha gumizva használjuk érdemes hosszú nyelű merítőt választani, mert a fárasztás végén is marad még valamennyi gumink, ami kikandikál a spicc végéből. Így hosszabb lesz az egész felszerelésünk, amivel a halat nem tudjuk olyan közel húzni magunkhoz, hogy a rövid nyelű merítővel elérjük.

Gumi nélkül használva lefinomíthatunk 0,10 mm-es előkéig. Így csaphatjuk be az oly sokszor finoman táplálkozó dévéreket. Rugalmassága miatt a halvesztés minimális.