Főoldal » Energofish » Energofish botok » Energoteam Finessa Carp Feeder

Energoteam Finessa Carp Feeder

Termék opciók

Ár: 22 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Finessa Carp Feeder egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, mellyel kivételesen vékony zsinórokat is használhatunk. Keszegezéshez nyugodtan tegyünk fel, akár 0,08 mm-es "vastagságú" előkét, a horgászbottal nem fogjuk elszakítani, mivel nagyon rugalmas és kivételesen érzékeny spicceket adunk hozzá.
Persze ilyen előke használatához némi gyakorlat és finom kéz is szükséges, így versenyzőknek is kifejezetten ajánljuk.Persze, nevéből adódóan ponty horgászatához is megfelel!Ebben az esetben már 0,12 mm-es zsinórvastagságtól használhatjuk, ebben már olyan tartalékok vannak, amivel egy-egy hirtelen kirohanást is le tudunk reagálni.
3 db spicc jár a bothoz, 0,5-0,75-1 unciás erősségben.Ezekkel a legfinomabb kapások is észrevehetőek, de például szélben is megfelelően erős az 1 unciás, a kapás érzékeléséhez.Főzsinórnak maximum 0,20 mm-est válasszunk, előke tekintetében nem érdemes 0,16 mm fölé menni, úgysem tudjuk elszakítani ezzel a bottal (persze ehhez egy jó fékkel rendelkező orsó is kell)A finom szerelék meg fogja hálálni, hogy rá gondoltunk horgászat közben. Mindenki másnál több kapásunk lesz a vízparton! És ha ügyesek vagyunk minden halat meg is fogunk fogni.Az IM 10-es carbon anyag kellő rugalmassággal és erőtartalékokkal rendelkezik a nagytestű halak fárasztása során.A bottestre egyaránt kerültek kettő-, és egytalpas gyűrűk, hogy a spicc felőli részen megőrizzék a horgászbot légiességét, de a nyél felé haladva kellő erőt is adjanak neki.20-60 grammos dobósúlyát ne lépjük túl!Egyrészt nem fogunk vele nagyobbat dobni, másrészt a bot károsodásához is vezethet.

 

 

Hossz Dobósúly Tagok Szállítási hossz Súly Gyűrűk száma
330cm 20-60g 3+3 117cm 167g -
360cm 20-60g 3+3 127cm 189g -
390cm 20-60g 3+3 137cm 225g -