Főoldal » Energofish » Energofish botok » Energoteam Black Fighter Match

Energoteam Black Fighter Match

Termék opciók

Ár: 13 100 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Egy univerzális matchbot, mely kellően erős a pontyokhoz, de a keszeghorgászat is élmény vele!A Black Fighter széria a finomszerelékes horgászok között az egyik legnépszerűbb botcsalád. A 390 cm és 420 cm-es hosszban készített match botok dobósúlya 5-20 gramm, mely lehetővé teszi a nagyobb, akár 40-50 méteres távolságok pontos meghorgászását is.A SIC betétes hosszúlábú gyűrűk kellően eltartják a bottesttől a zsinórt, így az kevésbé tapad hozzá.Ez nagymértékben javítja a dobások hosszát.
Az IM8-as karbon anyag már önmagában kiváló, melynek terhelhetősége a középső- és a nyéltagra húzott kevlár erősítéssel többszörösére növekedett. Ez a háló minimalizálja a bot kör keresztmetszetének oválissá válásból eredő törést.
A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét.Az így kapott eredmény egy könnyű bot, mely kecses, könnyed megjelenése ellenére a végletekig terhelhető.Lágy, de felkeményedő akciója igazi élményhorgászatot eredményez.

Hossz Dobósúly Tagok Szállítási hossz Súly Gyűrűk száma
390cm 5-20g 3 136cm 209g -
420cm 5-20g 3 147cm 217g -