Főoldal » Black Friday » Tavaszi Travel Bolo Szett

Tavaszi Travel Bolo Szett

Régi ár: 26 990 HUF

Ár: 18 990 HUF

Megtakarít: 8 000 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A felmelegedő vizekben érdemes és izgalmas, fogásokban gazdag napokat rejthet egy úszós probálkozás, melyhez egy olyan szettet állítottunk össze, mely mindent tekintetben a rapid horgászatokat és maximálisan komfortos szállítási faktort biztosítja és támogatja.

A szett alapja egy igazán egyedi úszós bot. Az Alcedo Travel Bolo a nevéből is adódóan egy igazán csekély, 50 cm-es szállítási mérettel rendelkező, igazi Travel horgászbot.

Ez a széria tökéletes utazáshoz, kiránduláshoz, mivel akár a bőröndben is elfér.

Kompakt méretezése ellenére, természetesen tulajdonságaiból és karakterisztikájából mit sem vesztett, így maximálisan alkalmas mindennemű úszós horgászathoz.

Praktikus kemény bottokkal kerül forgalomba, ami optimális eszköze a biztonságos szállításnak.

A bothoz egy tökéletesen passzoló orsó is tartozék, a Black Fighter szériából.

Az 5+1 csapággyal ellátott, precíz belső szerkezetű orsót csak 20-as méretben gyártják. Az 5,2:1 arányú áttétellel rendelkező, könnyített alumínium dob, kopásálló zsinórvezető, óriáslamellás, letapadásmentes első fékrendszer és a kiegyensúlyozott tengelyemelő kivételes képességekkel látja el az orsót.

Egy kellően vékony monofil zsinórral, igazán profi úszós szettel gazdagodhat aki ezen szettet választja, melyet kiemelten bárhova magával fog tudni vinni, egy promt pecához.

 

 

A szett tartalma:
Alcedo Traveller Bolo 4m 0-35 g bot
Black Fighter Bolo 2000 5+1 orsó