Főoldal » Black Friday » Sential Red 66lbs Elektromos Csónakmotor Harcsa Párnával

Sential Red 66lbs Elektromos Csónakmotor Harcsa Párnával

Régi ár: 101 990 HUF

Ár: 74 990 HUF

Megtakarít: 27 000 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Sential Red 66lbs elektromos csónakmotor harcsa párnával

A horgászok egyre nagyobb távolságot képesek megtenni csónakjukkal a megfelelő horgászhely eléréséért. Ez a hagyományos evezők használatával szinte lehetetlen! Sok helyen azonban tiltott a robbanó motorok használata, így választásunk egy elektromos változatra fog esni. 

Az E-sential legfőbb előnye elődjéhez képest, hogy energiatakarékosabb. Külső körülményektől is függ ugyan, de legalább 10% energiát tudunk megtakarítani használatával, ami hosszabb utakat, kényelmesebb használatot tesz lehetővé. 

Ebből adódik, hogy kevesebbszer is kell tölteni! Használatához szükségünk van egy munka akkumulátorra. Azért munka akksi, mert egyedül az képes folyamatosan, hosszan és egyenletesen leadni a feszültséget. A csónakmotorok teljesítményéhez mérten különböző kapacitású akkumulátorokat célszerű használni. 66 lbs: 100Ah 

Az E-Sential csónakmotor beüzemelésének első lépése, hogy rögzítsük a csónak hátsó részén, majd állítsuk be a megfelelő szöget és mélységet, ezt úgy tudjuk megnézni, hogy bekapcsolás után ne kavarjon levegőt magával. 

Tároljuk fagymentes helyen és védjük nyáron a tárolás során a közvetlen, hosszan tartó napsütéstől

Jellemzők: 
Alacsony fogyasztás, tökéletes energiafelhasználás 
Állítható kar 
Masszív, széles rögzítő szerkezet, stabil, dönthető 
Fém szár 
- Százalékos akkumulátortöltöttség jelző
- Törhetetlen, háromágú csiga
5 sebesség előre, 2 sebesség hátra. 

Szettünk tartalmaz egy igazán egyedi harcsa párnát is, ezáltal összeállításunk kortól függetlenül, akár ajándéknak is kitűnő alternatívát jelent, bármely horgász részére.