Főoldal » Black Friday » Rablóhalas Szett Összehajtható Csalihalas Vödörrel És Késsel

Rablóhalas Szett Összehajtható Csalihalas Vödörrel És Késsel

Régi ár: 8 990 HUF

Ár: 6 690 HUF

Megtakarít: 2 300 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A CXP vödörrel, már egy merítéssel kellő mennyiségű vizhez jutunk, kézmosáshoz, etetőanyag bekeveréshez vagy akár halvédelmi eszközeink megnedvesítéséhez. vagy akár a csalihalak tárolásához.

 

5 méter kötél és egy tartó fogó jár a termékhez, így megkönnyítve a vízmerítést. Szállítása roppant egyszerű, mivel összecsukható kivitelben készül, egy mozdulat és bárhol elfér szállítás alatt.

 

Méretei: 22x22x22

 

Anyaga egy hálós külsejű műanyag, mely több összehajtás után sem repedezik ki (EVA). Teteje kétféleképpen cipzározható (körbe, átlósan) gumis hálóból áll. Nagyon praktikus és sokoldalú, mert így rögtönzött csalihaltartóként is tudjuk használni. Masszív, jó fogású füllel rendelkezik, így kényelmes a szállítása.

 

Praktikus eszköz minden horgász eszköztárába.

 

 

A szett részét képező  X-Blade K1 pengéjének hosszúsága 17 cm, mely alkalmas nagyobb testű halaink, busa, harcsa, amur előkésztésére is.

 

A nyél kényelmes, ergonomikus és ami a legfontosabb, csúszásmentes felületet kapott, mely még nedves kézzel megfogva is jól tapad.

 

A késhez ajándék tok is jár, melybe belehelyezve a szállítás során nem sérül, az éle sem csorbul ki és nem tesz kárt semmiben.

 

A konyhába, horgászathoz, akár a csalizni szánt kishalas filék elkészítéséhez is megfelelő alternatíva, ami nem fog cserbenhagyni semmilyen körülmény között.

 

Sőt, egy praktikus Wizard halkiemelő fogó is a csomag részét képezi, mely által akár ajándéknak is tökéletes összeállítást kínálunk, bármely rablóhalas horgász részére.

 

 

 

Szett tartalma-  Arno X-Blade K1 horgászkés tokkal

                           Carp Expert 22x22cm-es összehajtható vödör

                           Wizard halkiemelő fogó