Főoldal » Black Friday » Outdoor XXL Zip Szék Ajándék Lumitact Lámpával

Outdoor XXL Zip Szék Ajándék Lumitact Lámpával

Régi ár: 21 980 HUF

Ár: 17 990 HUF

Megtakarít: 3 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A vízparti komfortot biztosító termékekbe több termékcsoport is beletartozik, mint például a székek, melyek azt a célt szolgálják, hogy a horgászat igazi kikapcsolódás legyen számunkra. Hazatérve kipihenten gondolhassunk vissza, az élményekre, amit a halfogás öröme és a természet szeretete adott nekünk. Az XXL Zip egy extra teherbírású karfás szék, mely nagyon könnyen összecsukható és szállítható. Csúszásgátlós talpa stabil tartást ad neki a talajon. Erősített váz és szerkezet, 130 kg-os teherbírás jellemzi. Háttámlája magasított, megfelelő kényelmet nyújt hosszabb horgászatokon is egyaránt.
Tömege mindössze 5,2 kg, ami igen mobilissá teszi, még ha több száz métert is kell cipelnünk a kiszemelt horgászhelyig, minden további nélkül megtehetjük, nem fogunk úgy elfáradni, mintha egy nehéz széket cipelnénk. Ülőfelületének magassága majdnem 50 cm, ezért nagyon kényelmesen ülhetünk benne hosszú távon is, a magasabb emberek számára is első osztályú kényelmet biztosít. Karfája kényelmes, ugyancsak oxford anyaggal bevont. És ha már oxford anyag, akkor az előnyök, könnyen tisztítható, vízlepergető, strapabíró, kopásálló.

 

Összecsukható

Oxford 600d PVC bevonatú anyag

Strapabíró, vízálló

Kényelmes bevonatú kartámasz

Könnyen összecsukható

Csúszásmentes talp

Szállító táskával

Max terhelhetősége: 130kg

Ülőfelület mérete: 54 cm x 43 cm

Ülésmagasság: 48cm

Összecsukott méretei: 115 x 23 cm

Súly: 5,22kg

 

 

 

Ezen kívül egy ajándék Lumitact 600 lámpa is a szett része, mely bármilyen szituációban hasznos kellékként fog szolgálni.
Az Outdoor Lumitact kézi lámpa fókuszálható fénnyel rendelkezik és kialakításának köszönhetően, igazán strapabíró eszköz. Ellenálló, igazi masszívitást és bizonyos mértékig ütésállóságot garantáló, stabil fogású alumínium háza miatt, rendkívül időtálló modell, mely sok éven át az éjjeli pecák hű társa lesz.