Főoldal » Black Friday » Nevis Süllőző Csukázó Pergető Szett

Nevis Süllőző Csukázó Pergető Szett

Régi ár: 17 500 HUF

Ár: 12 900 HUF

Megtakarít: 4 600 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Szett tartalma - 

 

 

1db Nevis Promaxx Spin 3m 30-60g- A kompozit bottesteket egy speciális Epoxi bevonattal és karbon keresztszállal erősítettük meg, ezzel szinte törhetetlen szériát sikerült létrehozni. A hihetetlenül strapabíró botokkal bármekkora halakkal eredményesen vehetjük fel a küzdelmet. A tervezéskor figyelembe vettük az egyes horgászmódszerek speciális igényeit és minden apró részlet ennek megfelelően lett kialakítva. A gyűrűkiosztás, a nyél kialakítása mind elősegíti, hogy a bottest akciójából a maximumot lehessen kihozni. A gyűrűknél itt is a nagy kopásállóságú SIC jöhetett csakis szóba.

 

 

 

Hossz: 3,00 m
Dobósúly: 30-60 g
Anyaga: Kompozit
Gyűrű típusa: SIC
Nyél: Szivacsos
Tagok száma: 2
Tömeg: 348 g

 

 

 

1db Nevis Secure XT 3500 - Igazi kuriózum ez az elegáns megjelenésű orsócsalád!
A kuriózum hogy ilyen műszaki tulajdonságok és precíz kivitelezés mellett mégis ilyen kedvező ára van. A dinamikus formának köszönhetően tökéletes egységet alkot az orsóház a rotor és a dob együtt. Igen könnyen kezelhető, jól kézreáll, harmonikus egységet alkot a horgászbottal. Stabil hajtóműve jól bírja a terhelést, hosszantartó igénybevétel után sem mérhető rajta kopás.

 

 

 

Méret: 35
Csapágy: 4+1
Áttétel: 5.0:1
Zsinórkapacítás: 0.20mm/340m, 0.25mm/220m

 

 

 

+1db Vibra super shad 7cm 5db/cs - Klasszikus formájú gumihal . Fajsúly sűrűsége miatt közvetlenül a fenéken történő horgászatra lett kifejlesztve . Elsősorban süllőre és harcsára eredményes, de más éppen a fenéken tartózkodó halnak is magára vonja a figyelmét intenzív farok mozgásával . Strapabíró, de mégis puha anyagból készül ezért több ragadozót is eredményesen tudunk elejteni vele . -extra puha anyag -kiegyensúlyozott tökéletes forma -élethű mozgás -lassú vontatásnál is intenzív farok mozgás