Főoldal » Black Friday » Energoteam Outdoor Kés és Fogó Szett

Energoteam Outdoor Kés és Fogó Szett

Régi ár: 7 990 HUF

Ár: 4 790 HUF

Megtakarít: 3 200 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Outdoor kés és fogó szett

Speciális penge kialakítású, kifejezetten horgászok számára készült kés. 

A rozsdamentes acélnak köszönhetően ellenáll a rozsda okozta korróziónak, érdes műanyag markolata pedig kényelmes fogást biztosít. 

A penge felső részén kialakított sör-, konzervnyitó a kapástalan időszakban válhat a horgászok legnagyobb hasznára. 

Praktikus műanyag tokkal kerül forgalomba.

A csomag részét képzi még 1 rozsdamentes zsebkés is. Anyaga strapabíró rozsdamentes acél, mely egy igazán erős nyéllel párosul. Campingezéshez, kiránduláshoz is tökéletes. Könnyen és gyorsan kinyitható és összecsukható. Megfelel minden olyan kívánalomnak, melyet a horgászat állít felé. Kis helyen elfér, tehát szállíthatjuk a horgászdobozban, de akár zsebben is, hogy mindig nálunk lehessen.

Végül pedig egy igazán egyedi fogó is került csomagunkba: Egy igazi különlegesség a horgász kiegészítők piacán, Lebegő Fogó! Sokszor jártunk már úgy a vízparton és főként a csónakban használt eszközeinkkel, hogy egy óvatlan mozdulat következtében beleejtettük a vízbe. Az esetek 99 %-ban búcsút is inthettünk neki, mely sokszor az egész horgászatot is megpecsételte.

A Lebegő fogóval többé nem fogunk így járni, hiszen ha bele is ejtenénk a vízbe, fent marad annak tetején. Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél, mely a nyél részen olyan speciális bevonatot kapott, mely nem engedi, hogy az egész fogó a víz alá süllyedjen. A pofák belső részénél kerámia betétet kapott