Főoldal » Black Friday » Carp Hunter Long Cast Runner Feeder Szett

Carp Hunter Long Cast Runner Feeder Szett

Régi ár: 43 990 HUF

Ár: 30 390 HUF

Megtakarít: 13 600 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A szett tartalma két-két darab Carp Hunter  Plus Feeder ( 360 cm, 40-80 gramm dobósúly) bot, nyeletőfékkel ellátott Carp Hunter Feeder Runner orsóval, valamint egy rod-pod. Kiegészítőként két tekercs Power Feeder zsinór, 40 kilogrammig terhelhető digitális mérleg, illetve merítő-és haltartóháló került. Tökéletes választás a feeder  módszer kedvelőinek.

Carp Hunter Plus Feeder:

A Carp Hunter botcsalád legújabb tagja, mely nagyobb gyűrűinek köszönhetően távolabbi dobásokat tesz lehetővé, illetve a nyárfaszösszel teli időszakban rengeteg kellemetlenségtől kímél meg bennünket. Hozzá illő, 50-es, 60-as orsóval és 0,20-as körüli zsinórral nyílt vízen akár 10kg-on felüli pontyokat is partra segíthetünk vele.
Nyugodtan válasszunk hozzá vékony, fonott dobóelőkét, a távolabbi dobások eléréséhez.
A kényelmes és hideg időben meleg fogást biztosító duplon nyélnek köszönhetően a bot fogása kellemes, dobás közben jól tart a kezünkben. Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba. Tavakon és egyéb állóvizeken horgászhatunk vele legeredményesebben.

 

Hossz: 3,60m

Dobósúly: 40-80g

Szállítási hossz: 125cm

Súly: 365g

Tagok száma: 3+2

Carp Hunter Feeder Runner 6000:

Könnyű szerkezet és a sekély dob nyújtotta előnyök teszik igazán vonzóvá a CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000-es orsót.

Feeder horgászok számára ideális választás lehet ez a precíz, lamellás, első fékkel rendelkező, nyeletőfékes orsó. A beépített 2 db csapágy sima futást kölcsönöz az orsónak. Ultrakönnyű anyagának köszönhetően még a hosszabb horgászatok során sem fáradunk el használata közben. Horgászatunk során jól kihasználhatjuk az orsóba beépített nyeletőféket. A sekély dobnak köszönhetően nem kell több száz méter zsinórt feleslegesen a dobra csévélnünk, elég csak 100-150 méter a megfelelő vastagságból.
Nem csak azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a módszerrel, hanem azoknak is akik megbízhatóbb orsót szeretnének, elérhető áron.

Méret: 60

Csapágy: 2

Áttétel: 5,2:1

Zsinórkapacitás: 0,30 mm / 145 m

Súly: 382g

                                                     A KÉSZLET EREJÉIG KAPHATÓ!!!