Főoldal » Black Friday » Carp Hunter Alfa Rod Pod Lumitact Lámpával

Carp Hunter Alfa Rod Pod Lumitact Lámpával

Régi ár: 11 490 HUF

Ár: 9 690 HUF

Megtakarít: 1 800 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A CH márka, a békéshalas, főleg pontyhorgászok igényeire szabva nyújt kedvező ár-érték aránnyal rendelkező megoldásokat. E szériát bővíti az Alfa rodpod, mely kiválóan megállja a helyét olyan partszakaszokon, ahol az általános leszúrók nem, vagy nehezen alkalmazhatóak. Legyen szó természetes vadvízi kövezésről, vagy modernizált környezetről, ahol esetleg beton stég áll a horgászok rendelkezésére, de egy sima fa stégen vagy akár csónakban is felállítható az eszköz, egyszerűen, megoldást kínálva a használt 2 készség kényelmes felállítására a horgászat idejére. Egy kompakt rod pod, megbízható minőségben.

A belépőszintet képviselő bottartók legtöbbje nem eléggé stabil vagy kidolgozásuk nem felel meg az elvárásoknak. A Carp Hunter Alfa rodpod mindkét tényező tekintetében nagyot lépett előre az elődökhöz képest. Igényes kivitelezés és a kategóriája legjobb stabilitása jellemzi. Rapid horgászatokra vagy akár vadvízre, ahol számít a felszerelés mennyisége, tökéletes választás az Alfa állvány.

Tömege mindösszesen 2 kg, így ha sokat és messzire kell pakolni, ez a tulajdonsága nagyon kedvező lesz.

1 perc alatt felállítható. A két végén lévő menetes zárdugó kitekerése után, a lábak és a kereszttartó rész kihajtható. A 2 rész kihajtása után, azokat fixre rögzíteni kell, majd a menetes végekbe kell helyezni a buzzbart és rögzíteni, amíg az teljesen meg nem szorul. A termék csatlakozói szabvány menetet kaptak, így kompatibilisek a legtöbb elektromos jelzővel és tartófejjel.

 

Tipp:

Ha vehemens kapásokra lehet számítani, van egy apró trükk, amivel megóvhatjuk magunkat a berántás veszélyétől. Az állvány végén található 2 fül, ezt akár 1-1 sátorleszúróval és zsinórral rögzítve, majd azokat a földbe szúrva teljesen fixálható az állvány.

 

Technikai adatok:
- Maximum magassága: 50 cm
- 2 botos kivitel
- Hossza: 60-100 cm
- Buzzbar szélessége: 40 cm
- Tömege: 2 kg

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, rapid horgszatokra vagy tavi pecákra, ahol a sima leszúrók nehezen használhatóak.

Sőt, szettünk keretei között, a bottartó mellé most egy Lumitact lámpa is jár!.