Főoldal » Black Friday » Asztali Halfüstölö Szett + Haltisztító Deszka Ajándék Filézőkéssel

Asztali Halfüstölö Szett + Haltisztító Deszka Ajándék Filézőkéssel

Régi ár: 23 990 HUF

Ár: 17 990 HUF

Megtakarít: 6 000 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Szett tartalma:

 

(1 db) Asztali halfüstölő: a halfüstölő remek társ a mindennapokban, azoknak, akik szeretik a frissen készült, de nem zsírban vagy olajban, tocsogó" halételeket. A halfüstölésben rejlő gasztronómiai lehetőségekkel ízletes halételek készíthetőek mind a hétköznapokban, mind kempingezések és többnapos horgásztúrák során. Mindemellett napjainkban egyre elterjedtebb az egészséges életmód. Az egészséges táplálkozás egyik feltétele az Omega 3 zsírsavakban telített halételek fogyasztása.

 

(1db ) Füstölő fűrészpor:Halfüstölőbe kiváló minőségű főrészpor keverék,amivel az ízek még íncsiklandóbak!

 

(2db) égőpaszta: Az égőpaszta segítségével könnyen tudunk halat füstölni. A pasztát akár 5-6-füstölésre is használhatjuk.

 

Haltisztító Deszka Ajándék  Filézőkéssel

 

Haltisztító deszkánk mellé, most ajándék filézőkést tálalunk!
Egy láthatóan egyszerűnek tűnő feladat is okozhat sok-sok bosszúságot. Ha elege van már a műanyag, vagy a fa vágódeszkák nyálkától csúszóssá vált felülete okozta gyötrelmes halpucolásából, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja új termékünket.
A csíptetővel és speciális csúszásgátló felülettel ellátott eszköz egyszerűen és biztonságosan használható. A tisztításra váró halat a farokrésznél beszorítjuk, így a nagy felületnél fogva stabilizálni tudjuk az egész törzset a pucolás teljes művelete alatt.
Ha végeztünk, nem maradt más hátra, csak a meleg vizes mosogatás, de ha úgy kívánjuk, mosogatógépben is tisztíthatjuk praktikus eszközünket.

Az egyszerű halpucoláshoz, most egy ET Outdoor filézőkést adunk ajándékba, mely kellően rugalmas ahhoz, hogy lefejthessük a törzsről a halhúst.

Az igazán finom halételek elkészítése az alapanyagok előkészítésén múlik!