Főoldal » Ajándéktárgyak » Összecsukható Haltisztító Deszka

Összecsukható Haltisztító Deszka

Régi ár: 7 250 HUF

Ár: 5 100 HUF

Megtakarít: 2 150 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Egy láthatóan egyszerűnek tűnő feladat is okozhat sok-sok bosszúságot. Ha elege van már a műanyag, vagy a fa vágódeszkák nyálkától csúszóssá vált felülete okozta gyötrelmes halpucolásából, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja új termékünket.
A csíptetővel és speciális csúszásgátló felülettel ellátott eszköz egyszerűen és biztonságosan használható. A tisztításra váró halat a farokrésznél beszorítjuk, így a nagy felületnél fogva stabilizálni tudjuk az egész törzset a pucolás teljes művelete alatt. Ha végeztünk, nem maradt más hátra, csak a meleg vizes mosogatás, de ha úgy kívánjuk, mosogatógépben is tisztíthatjuk praktikus eszközünket.

Méreténél fogva nem okoz gondot egy nagyobb méretű, akár 2-3 kilós hal megtisztítása sem. Összecsukható, így a használat után a lehető legkisebb helyen tárolhatjuk. Anyaga műanyag, ez egyet jelent azzal, hogy könnyen tisztítható, szagmentesen tudjuk elrakni a következő használatig. Ez a tulajdonsága hatalmas előny a régebbi fa vágódeszkákkal szemben, melyekből különféle technikák kellettek, hogy ki tudjuk venni a jellegzetes halszagot. Ám az igazi innováció abban a csíptetőben rejlik, melyet a deszka elején helyeztek el. Ide befogva a halak farok részét, biztonságban, balesetmentesen tudjuk pikkelyétől megszabadítani kiszemeltünket. Erős rugójának köszönhetően stabilan tart és ténylegesen megkönnyíti a halpucolást.
Már csak hab a tortán az a speciális kör alakú segédeszköz, mellyel szinte ledörzsöljük a pikkelyeket a halakról, így nem kell kedvenc késünket tönkretenni és nem utolsó sorban időt spórolunk meg.

Mi sem bizonyítja jobban kiváló használhatóságát, hogy Andrejszky Zoltán is mellette tette le a voksát, amikor a Halimádók Konyhája című műsorához kellett jelentős mennyiségű halat tisztára mosni, tisztára pucolni.