Főoldal » Ajándéktárgyak » Kamasaki Horgászbajnok Haltisztító Szett

Kamasaki Horgászbajnok Haltisztító Szett

Régi ár: 11 990 HUF

Ár: 8 090 HUF

Megtakarít: 3 900 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Aki a vízparton bajnok a halfogásban, Ő nem adhatja át másnak a kedvelt időtöltés utáni feladatokat sem.

A Horgászbajnok szett, minden elemével az otthoni könnyű haltisztítást és a halhús precíz feldolgozását támogatja.

Egyszerűnek tűnő feladatok is rengeteg bosszúságot okozhatnak. A fa és egyéb kompromisszumokat tartalmazó vágódeszkák, a halak pucolásakor, ráhelyezésük után, csúszóssá, kellemetlenül kezelhetővé válnak. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást az ET csúszásgátló felülettel ellátott összecsukható deszkája, mely egyszerű használata mellett, az elején lévő halcsiptetőnek hála, rendkívül praktikus is, mivel feldolgozás közben, nem tud elmozogni az étkezésre szánt fogás.

A pucolás közben kerülhetnek előtérbe a további kiegészítők, mint a pikkelyező. Használával sérülés és kellemetlenségek nélkül távolítható el a nem kívánt pikkely, majd jöhet is a tiszta halhús feldolgozása.

Szelet, patkó vagy filé? Mindenki saját ízlése szerint választhat a formák és méretek között, de egy jó minőségű késre mindegyikhez szükség lesz. Az utolsó opció kedvelőinek, a 30 cm-es, igazán vékony és rugalmas pengéjű, Outdoor filézőkés kiváló szolgálatot fog biztosítani. A megfelelő penge mellett, a markolat része is csúszásmentes bevonatot kapott, garantált fogást biztosítva, a szálkamentes filék tökéletes kivitelezéséhez.

Minden termék mosószeres vízzel, könnyedén tisztítható és természetesen mosogatógépben is elmosható.

A szett legutolsó eleme pedig egy elmaradhatatlan, "Horgász bajnok" felirattal ellátott konyhai kötény, hogy a termékek használójáról mindenki tudja, hogy nem amatőr kezek közül kerül a halhús, akár az ünnepi asztalra.

Tökéletes összeállítás akár ajándéknak is. Sőt, egy vicces fatábla is a szett része, mely igazi meglepetésként szolgál a csomagban.

 

 

Szett tartalma:

 

Outdoor "Horgász bajnok" feliratos kötény

Összecsukható haltisztító deszka

(összecsukott mérete: Hossz: 25 cm, szél.: 15 cm)

Outdoor pikkelyező

Outdoor 30 cm-es filézőkés

Vicces fatábla