Főoldal » Szettek » L&K Proguide Medium Szett + Ajándék Csuka Párna

L&K Proguide Medium Szett + Ajándék Csuka Párna

Régi ár: 39 490 HUF

Ár: 28 190 HUF

Megtakarít: 11 300 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A csuka és nagyobb süllős pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az L&K Proguide Medium pergető szett.

A Proguide 1,98m-es széria Medium tagjának erőtartalékainak köszönhetően, megbírkózik a csukák, kisebb harcsák és kapitális süllők, balinok kirohanásaival, folyó és állóvízen egyaránt. Ezzel a dobósúly tartománnyal lehet megtenni azt, hogy a nagyobb ragadozók számára felkínált csali méreteket, gond nélkül el lehessen a megfelelő helyre dobni, majd a bevontatás során megfelelően tudjuk azokat vezetni. Zsinórválasztás tekintetében a 0,08-0,12 mm-es fonottakat ajánljuk hozzá. Kellő gerincességgel rendelkezik, hogy a nagyobb ragadozók csontos szájába is bele tudjuk húzni a műcsalik horgát.

A megfelelő orsóválasztást tökéletesítve került a bot mellé egy kellően könnyű, de maximálisan masszív orsó is, a Proguide 4000-es változata.

Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során. Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt. A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes. Tökéletes harmóniát alkot a Proguide bottal.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy csuka párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező medium pergető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán csukás, kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- L&K Proguide 1,98m Medium 10-28 g pergető bot

- L&K Proguide 4000 orsó

+ Ajándék 80 cm-es csuka párna