Főoldal » Márka » Haldorádó » Haldorádó Oldódó Lebegő Pellet

Haldorádó Oldódó Lebegő Pellet

Termék opciók

Ár: 2 790 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Sokan megtapasztalták már az eddigi horgászatok során, hogy az Oldódó Süllyedő Pellet kikönnyítve vagy megemelve még fogósabbá válik. A halnak még kevesebb energiát kell a csali megszerzésére fordítani. A kikönnyített vagy lebegő csalik fogósságának másik titka, hogy nem süllyednek el az iszapban, nem tűnnek el a vízi növényzetben. Az Oldódó Lebegő Pellet folyamatosan oldódó, lebegő, nagyon intenzív aromájú, látványos és persze rendkívül fogós csali, mely önmagában, vagy más csalikkal kombinálva is hatékony. Felkínálható hajszálelőkén, de akár csalitüskén is.

A dobozban 2 különböző méretet 12 és 16 mm átmérőjű pellet található.

Öt fogós ízben kapható: Fokhagymás Hal, Magyar Betyár, Mézes Pálinka, Nagy Ponty, Vörös Démon.

 

Fokhagymás Hal egy „ősidők” óta jól működő aromára épül, keverve egy kis hallal. A kettőt ötvözve, létrejött egy olyan modern ízvilágú csali, amelynek a finnyás halak sem tudnak ellenállni.

 

Magyar Betyár nagyon erős, fűszeres, füstölt kolbász aromával ízesített csemege. Az illata elviselhető, igazán étvágygerjesztő, de senkinek nem ajánljuk, hogy megegye, mert magas halliszt és halolaj tartalommal bíró különleges csali.

 

Mézes Pálinka az egyik legfogósabb, legsikeresebb édes csalink. A különleges kevert aroma minden időszakban hatásos. Ez nem tartalmaz hallisztet és halolajat, így a „büdös” háttér íz nem zavarja a finomságokra éhező halakat.

 

Nagy Ponty a jól bevált édes-savanyú aromával készült. A csali tartalmaz hallisztet és halolajat, így az édes aromával keverve egy különleges ízkombinációt kaptunk. Nem véletlenül a finnyásan táplálkozó nagy pontyok kedvence!

 

Vörös Démon az egyik legnagyobb sláger az édes ízű és aromájú csalik világában. Az édes, finom, érett szamóca illata és íze olyan átható, hogy legszívesebben beleharapna az ember. Ez nem tartalmaz hallisztet és halolajat, így a „büdös” háttér íz nem érezhető.
 

 

Szemcseméret: 12-16mm

Kiszerelés: 80g

34.875ft/kg