Főoldal » Szettek » CXP Elite Feeder Szett + Óriás Ponty Párna

CXP Elite Feeder Szett + Óriás Ponty Párna

Régi ár: 47 490 HUF

Ár: 35 990 HUF

Megtakarít: 11 500 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A távoli feederes horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a CXP Elite Feeder szett.

IM 10-es karbonszövet tette lehetővé hogy egy könnyű, de gyors és jól kezelhető feederbot szülessen, az Elite Feeder szériában. A terhelés hatására gyönyörű ívben meghajló és közben felkeményedő bottest, maximális hatékonysággal őrli fel a horgon védekező hal erejét. Minőségi parafa nyele kényelmes, stabil fogást nyújt. 60-120 gramm dobósúly tartománnyal párosul a blank, így gond nélkül elérhetőek a parttól távoli haltartó helyek, vagy meghorgászhatók vele folyóvizeink többsége. A 13 SIC betétes gyűrű garantálja a pontos dobást, plusz zsinórunk még több horgászat alkalmával sem sérüljön meg. A horgászbot háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba.

Sokan használnak nyeletőfékes orsót feeder botjaikon, de sokan meg is tapasztalhatták, hogy bizony szervizigényesebbek, mint hagyományos, elsőfékes társaik. Egyszerű a helyzet, ha olyan orsónk van, mint a szetthez járó Carp Expert Pro Method Feeder, melynek fékerejét fél fordulattal tudjuk szabályozni a szinte teljesen kilazított és a keményebb fárasztó fékerő között. Emellett tökéletesen precízen hangolható, szinte minden zsinórvastagsághoz jól beállítható.

Dupla, fém, kör alakú klipszének köszönhetően, akár 2 távolságban is kiválóan meghorgászható a kialakított etetés. Emellett a lassú dobemelés is kiváló segítség lesz a távoli helyek elérésében, mivel emiatt a zsinórrakás tökéletes kivitelben kerül az orsó extra széles dobjára.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy óriás ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező feeder bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- Carp Expert Elite Feeder 3,9m 80-120g feeder bot

- Carp Expert Pro Cast Method Feeder 6000 orsó

+ 80 cm-es óriás ponty párna