WFT Ajima elsőfékes orsóWFT Ajima elsőfékes orsó

WFT Ajima elsőfékes orsó

56 590 Ft57 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Egy új és egyedülálló gyártási folyamatot használva készült el a legújabb WFT Ajima elsőfékes pergető orsó. Az egész szerkezet több komplex lépésben lett pontosan optimalizálva, melynél a tűréshatár 0,001 mm volt.

A fogaskerék "simasága" egy szóval, tökéletes lett a modellnél. A hajtókerék és a fogaskerék különböző keménységű alumíniumból készült, ami tartósság mellett, a megbízhatóságot is növeli.

A meghajtás további erősítést adó bevonattal lett ellátva, amitől a vörös színét is kapta, mely az optikai minőségellenőrzésért is felelős, ami egy lézerrendszerrel lett eszközölve.

A hosszú élettartam miatt, minden mozgó alkatrész a fém házban kapott helyet. A rotor ultra könnyű, nagy szilárdsággal bíró carbon. A fék kellően széles tartományban állítható, ami fonott zsinórral való horgászatra lett optimalizálva és víz elleni védelmet kapott.

Specifikációk:
8 csapágyas rendszer: 7 rozsdamentes acél golyóscsapágy + 1 rozsdamentes acél görgős csapágy
Precíziós alumínium fogaskerék
Precíziós alumínium ház és oldalsó burkolat
Alumínium orsó és forgattyú kar
Rozsdamentes acél tengely
Végtelen visszaforgásgátló
Különösen erős por- és vízállóság
Carbon fékrendszer

MárkaWFTKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozcsuka, sügér, balin, domolykó, süllőTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók