Stég Product Black Method feeder botStég Product Black Method feeder bot

Stég Product Black Method feeder bot

25 690 Ft36 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.26. (holnap)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Olyan bot tervezése volt a cél, amely a hosszú előkés finom feederezés mellett, methodozásra is alkalmas! Versenycsapatunk több évig tesztelte az erre alkalmas botokat és nyugodtan mondhatjuk hogy egy igazi profi bot került széria gyártásba. Az IM-12 HM Carbon anyag garantálja a gyors akciót, illetve az alacsony bottömeget. Seaguide ATLAS Performance típusú gyűrűkkel szereltük fel, amelyek a legkisebb tömegűek jelenleg a piacon. Mivel ultravékony kerámia betét van bennük, ezért a zsinór sokkal könnyebben fut ki rajtuk mint a szokványos gyűrűkön.

A botszéria széles méret- és dobósúly tartománya gyakorlatilag minden helyzetre kínál megoldást. Ha a part közelben kell pontyozni vagy keszegezni, arra a 3 és 3,3 m-es modellek a legmegfelelőbbek, amelyek parabolikus akciója lehetővé teszi, hogy vékony zsinór használata mellett is lehetőség legyen nagyobb testű halakat kifárasztani.
De ha messzebb kell keresni a halakat, arra ott vannak a 3,6 és 3,9 m hosszú modellek, heavy és extra heavy verziói, amelyek kiválóan alkalmasak távdobások kivitelezésére. Ezeknél a botoknál nem kell nagyméretű kosarakat használni, mivel a feszességük úgy lett beállítva, hogy kisebb kosarakat is tudunk nagy távra dobni velük.

Rendkívül érzékeny spicc is jár hozzá, amelyen a legfinomabb keszegkapások is könnyen észrevehetőek. A háromlábas spiccgyűrű lecsökkenti az esélyét a zsinór spiccre tekeredésének. A kényelmes kézre álló nyélrész parafa és keményszivacs borítást kapott, ami biztos fogást és hosszú élettartamot biztosít. Az új STÉG Black Method feederek versenyhelyzeteken kívül a hétköznapi horgászatokra is megoldást kínálnak!

MárkaStég ProductKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFeeder, Method feederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításeva, parafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok