Sonik Tournos GS elsőfékes orsóSonik Tournos GS elsőfékes orsó

Sonik Tournos GS elsőfékes orsó

47 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Tournos XD 10000 orsó egy új szintet képvisel. A tökéletes zsinórképet a hosszú, kúposított dob és a lassú tengelyemelő-rendszer biztosítja. A hosszú dobások garantáltak. Ráadásul az új Tournos XD 10000 orsó a Quick-Clik" becsukható hajtókarral van felszerelve, mely lehetővé teszi, hogy a botjainkat szorosan egymás mellé helyezzük el, vagy horgászat végén könnyedén behelyezzük őket a botzsákba.

A hajtókar fa fogantyúja, a dobon található könnyítő lyukak, a továbbfejlesztett kettős zsinórklipsz és az eredeti orsóból származó minden tulajdonság a problémamentes működés biztos garanciája. Távdobáshoz, behúzáshoz, az egyik legjobb, kompromisszumokat nem tűrő választás. Dizájnjában maximálisan illeszkedik a legújabb Tournos XD botcsaládhoz.

Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.

MárkaSonikKategóriákBojlis orsó, Elsőfékes orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozponty, amurTechnikaBojlisTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók