Salmo Slick Stick 6cm wobblerSalmo Slick Stick 6cm wobbler

Salmo Slick Stick 6cm wobbler

3 390 Ft

Egységár: 3 390 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Slick Stick egy kiváló édesvízi wobbler, ami Európa szerte klasszikusnak számít, mely most a Salmo által kapott egy kitűnő ráncfelvarrást. Vannak olyan napok, amikor a halaknak egyszerűen valamivel több akciót kell prezentálni a víz alatt, az áhított rávágás miatt. Ezekre a helyzetekre lett fejlesztve ez a wobbler, mely mozgása által gerjesztett hullámaival provokálja és felkelti a leglustább ragadozók figyelmét is.

6 centis, 3 grammos változat, de a beépített Longcast súlyozásnak köszönhetően, egy lágy bottal igazán messzire dobható. Az összes Salmo wobbler Lengyelországban kézzel készült és természetesen kézzel festett, garantálva a csúcsminőséget. Minden egyes műcsali a dobozolás előtt kézzel tesztelt, így a kiváló teljesítmény és mozgás garantált.

Szupererős VMC 75 horgaival, 3D szemekkel és rozsdamentes gyűrűivel, a balinok, sügerek és a süllők igazi ellenfele lehet a legjobb pergetők kezében.

MárkaSalmoKategóriákCsali, etetőanyag, Műcsali, WobblerCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozcsuka, sügér, balin, süllőTechnikaPergetőMerülési mélységvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló csalik és etetőanyagok