Salmo Rattlin Sting 9cm wobblerSalmo Rattlin Sting 9cm wobbler

Salmo Rattlin Sting 9cm wobbler

4 100 Ft

Egységár: 4 100 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Minden Salmo műcsali kézzel készül! Akárcsak ez a Rattlin' Sting, ami egyesíti magában a klasszikus wobblerkészítést a modern technikákkal.
Hosszúkás formájának és remek súlyelosztásának köszönhetően nagyon messzire dobható. A Sting csörgős változata már messziről felhívja magára a halak figyelmét, mivel intenzív rezgéseket kelt a vízben.

Vezessük agresszíven, rángatva és a hatás nem marad el. 3D szemekkel rendelkezik, számtalan színben elérhető. Mustad KVD horgai minden halat jól megtartanak, és az USA-ból származó kulcskarikák csak akkor nyílnak ki, amikor mi szeretnénk!

MárkaSalmoKategóriákCsali, etetőanyag, Műcsali, WobblerCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozdomolykó, süllő, csuka, balinTechnikaPergetőMerülési mélységvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló csalik és etetőanyagok