Salmo Freediver 9cm wobbleSalmo Freediver 9cm wobble

Salmo Freediver 9cm wobble

4 390 Ft

Egységár: 4 390 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.03.29. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Egy év kemény és megfeszített munka eredményeként a Salmo büszkén mutatja be legújabb műcsaliját, a Freediver-t. A fejlesztés során modern, 3D nyomtató technikákat alkalmaztunk, és tesztek sorozatával igyekeztünk tökéletesíteni a Freedivert.

A nagyméretű terelőlemez és a meghosszabbított forma teszi igazán különlegessé ezt a felszíni/mélyre törő műcsalit. Speciális belső szerkezete ugyancsak megkülönbözteti a piacon kapható többi műcsalitól. A két csörgő kamrának és a távdobásokhoz kifejlesztett speciális súlyelosztási rendszernek köszönhetően nem kell bajlódnunk a hosszú dobások során keletkezett gubancokkal.

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Salmo Freediver egy új fejezetet nyitott a pergető horgászat történetében. A prémium minőségű alkatrészek használata, mint például a Mustad KVD hármashorog, kiemelkedő tulajdonságokat kölcsönöz a műcsalinak.

A Salmo Freediver extra erős, 30 kg teherbíró képességgel bír. Laboratóriumi tesztekkel bizonyítottuk, hogy ekkora teherbírásról a többi gyártó álmodni sem mer!

A műcsali hatékonyságát számtalan pályán teszteltük Európában és az USA-ban egyaránt. A Salmo új fenegyerekének" mindegy egyes tesztnél sikerült túljárnia a ragadozók eszén. Tapasztalataink szerint a legjobban mélyvízi süllőzéshez használható. Az új műcsalival rengeteg halat sikerült fognunk, köztük kapitális példányokat is!

MárkaSalmoKategóriákCsali, etetőanyag, Műcsali, WobblerCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozharcsa, süllő, csukaTechnikaPergető
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló csalik és etetőanyagok