Ryobi Zauber LT elsőfékes orsóRyobi Zauber LT elsőfékes orsó

Ryobi Zauber LT elsőfékes orsó

45 990 Ft55 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Ryobi Zauber mindig is az egyik legjobb orsó volt a kategóriájában. A Ryobi Zauber LT a valaha volt legjobb Zauber, mind közül. Az Alu-Lite és NCRT ház, plusz a titán tengely használatával a mérnökök több mint 10 százalékkal csökkentették a tömeget, a stabilitás és a torziós merevség feláldozása nélkül.

Az új Zauber LT csavaros rendszerű CNC hajtókarral és rendkívül precíz szénszálas fékkel rendelkezik. A rotort, beleértve a japán csigatengelyt is, teljesen újratervezték, ami példátlan futási pontosságában is megmutatkozik.

Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.

Specifikációk:
10 csapágyas rendszer
9 rozsdamentes acél golyóscsapágy, köztük 2 japán + 1 rozsdamentes acél görgős csapágy
Japán Wormshaft hajtómű
Alu-Lite test
NCRT karbon csavarodásgátló rotor
Titán orsó tengely
CNC esztergált alumínium kar
Víz- és porálló carbon fékek
Végtelen visszafordításgátló
Csavarosan összecsukható hajtókar
Elasztán fogantyú
Rugós fém zsinórklipsz

MárkaRyobiKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozcsuka, sügér, domolykó, süllő, pisztrángTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók