Ryobi Ecusima AX elsőfékes orsóRyobi Ecusima AX elsőfékes orsó

Ryobi Ecusima AX elsőfékes orsó

19 490 Ft20 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A kezdetek óta az ECUSIMA a kiváló ár-érték arányt képviseli. Rozsdamentes acél golyóscsapágyakkal és carbon fékkel felszerelve, amely egy rendkívüli mércét állít fel ebben az árkategóriában. A szénszálas alátétek abszolút sima futást biztosítanak.

Az ECUSIMA AX rendkívül kényelmes fogást és használatot biztosít, legyen szó pergetésről vagy egyéb módszerről. A rendkívül sima zsinórbehúzás miatt, sokkal magasabb árkategóriájú orsónak tűnhet kézbevétel után. A belső gumigyűrű biztosítja, hogy a fonott zsinór ne csússzon el az orsó dobjának közepén.

Az ECUSIMA AX egy tökéletes "mindenes". Kezdve a kis méretekkel a könnyű pergetéshez és a pisztráng-domolykó horgászatához, egészen a nagyobb méretekig a medium pergetés - csuka és süllő horgászatához.

MárkaRyobiKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozdomolykó, süllő, csuka, sügér, balinTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók