Ryobi Cynos Feeder III elsőfékes orsóRyobi Cynos Feeder III elsőfékes orsó

Ryobi Cynos Feeder III elsőfékes orsó

28 490 Ft30 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Ryobi Cynos ötvözi magában a legújabb japán technológiákat, a minőséget, mindezt egy megfizethető kivitelben komponálva.

Szinte bármely horgászmódszernél eszközölhető a típus, méretektől függően. Immár, a Feeder széria megjelenésével akár a finomszerelékes horgászatokhoz is megfelelő alternatívát kínál a Cynos! Sőt, a 8500-as méret, akár a távoli feederes horgászatokban is megfelelő társ lesz.

Könnyített fém, carbon betétes dobbal rendelkeznek, plusz az orsó féke is carbon rendszert kapott, melynek köszönhetően teljesen letapadásmentes fárasztás közben, a legnagyobb terhelés során is.

Technikai paraméterek:
Robosztus, kompozit orsóház
Csepp és pormentes fékrendszer
5+1 csapágy
CNC forgáscsolt hajtókar
Végtelenített visszaforgásgátló

MárkaRyobiKategóriákElsőfékes orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFenekező, Feeder, Method feederTávdobóvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók