Reiva Stream elsőfékes orsóReiva Stream elsőfékes orsó

Reiva Stream elsőfékes orsó

16 100 Ft17 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.19. (péntek)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A REIVA orsók kifejezetten pergető horgászok számára készültek, a horgászmódszer igényeinek maximális figyelembevételével.

Az újabb, modernebb dizájn mellett természetesen ez a széria magas műszaki jellemzőkkel bír, amitől az egyik legjobb ár/érték arányú modell. A fejlett rotor és a soklamellás fékbetétekkel készült precíz elsőfék rendszer, a könnyű tömege mellett is garantáltja a használati élményt és a hosszú élettartamot. 7+1 csapággyal van szerelve az orsó a tökéletesen sima futásért.

Tűgörgős visszaforgás gátló rendszer és esztergált bronz csiga emeli a műszaki tartalmat . A grafit ház rendkívül stabil, korrózióálló és garantálja az alacsony tömeget. Könnyű, kellemes fogású EVA hajtókarfogantyú hosszú használat esetén sem válik kényelmetlenné. A precíziós, S-CURVE dobemelő rendszer felelős a tökéletes zsinórprofilért amely a fonott zsinórókat kitűnően kezeli. Az esztergált alumínium, 2 tónusú eloxált dob, és a nagy teherbírású, alumínium felkapó kar elnyűhetetlenné teszik ezt az orsót.

Fékrendszer: Precíziós elsőfék
Orsóház: Grafit-hybrid
Dob: Alumínium
Kiegyensúlyozott rotor
Csavarodásmentes zsinórvezető görgő
S-stroke zsinórcsévélő rendszer
Tűgörgős visszaforgásgátló

MárkaReivaKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozsüllő, csuka, sügér, balin, domolykóTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók