Promix wafter washed 8mm horogpellet 20gPromix wafter washed 8mm horogpellet 20g

Promix wafter washed 8mm horogpellet 20g

1 750 Ft

Egységár: 87 500 Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Promix Wafter Pellet Washed fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy a különösen nehéz helyzetekre megoldást nyújtson, amikor a feltűnő rikító csalik csődöt mondanak, sőt riasztják a halakat. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy méginkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek.

A wafter csalik esetében is sokféleképpen értelmezhető a megfelelő felhajtóerő. Ezt mi a pop up csaliknál kitalált szisztéma után, kicsit könyedebben kezelhettük. A wafter pellet vízbe dobva lebeg, viszont ha a csalitüskét beleszúrod, a fenéken marad. Ha a hordó kerek vége felől tűzöd meg, álló helyzetbe billen, a tüske mindig alul lesz. Így egy víz alatti, szuperkönnyű, álló hordó várja a legkisebb szippantást, aminek hatására, rögtön a hal szájában köt ki. Versenyhelyzetekben, óvatosabban táplálkozó halak esetében ez a pozíció verhetetlen.

A felhajtóerő mellett vitathatatlanul a színek és az aromák bírnak a legnagyobb hangsúllyal. A palettán a megszokott fluo színek mosott, pasztel verzióival készült csalik találhatóak. Ezek a színek olyan helyzetekben nyújtanak megoldást, amikor a rikító színek taszítják a halat. Ilyenek lehetnek például, a nagy nyomásnak kitett vizek óvatosabb, nagyobb halai, vagy akár a letisztult vizekben táplálékot kereső pontyok is. Az aromák tekintetében is igyekeztünk elrugaszkodni kicsit a megszokott mederből. Ennek eredményeképp különleges, hatékony, kiélezett helyzetekben is remekül bevált ízeket találhattok nálunk. Ezek a vízbe érve azonnal elkezdenek kiáramlani a csaliból, egyenesen a horoghoz vezetve a környéken lévő halakat.

A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorokat is használtunk, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

MárkaPromixKategóriákCsali, Csali, etetőanyag, Keszegező csali, Lebegő csali, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, Pontyozó csali, etetőanyagCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőÁtmérővariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaMethod feeder, Fenekező, FeederÍzesítésvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950