Promix Turbo aroma spray 30mlPromix Turbo aroma spray 30ml

Promix Turbo aroma spray 30ml

1 450 Ft

Egységár: 48 333 Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Az aromák szerepe megkérdőjelezhetetlen a pontyhorgászatban, viszont ezek sem mindig válnak be, előfordulnak helyzetek, amikor csak a natúr kaják működnek. A Promix Turbp spray, ezen problémakör megoldására született. Elegendő az etetőanyagot aroma nélkül bekeverni, majd a megtöltött kosárra spriccelni a spray-ből. Ezzel a módszerrel, akár dobásonként ízt válthatsz, vagy akár natúran is bedobhatod a kosarat, ahogy a helyzet kívánja.

Számtalanszor megfigyelhető, hogy a halak egy idő után eltelnek egy adott ízzel, arra már nem jelentkezik több kapás, vagy lassabban veszik fel a csalit. Ilyenkor egy aromaváltás meghozhatja a sikert. Mi lehetne gyorsabb aromaváltás, mint másik ízű spray-vel fújni a kosarat?

Rendkívül erőteljes illatú, nagy töménységű, sűrű folyadékok. A szilárd szemcséken megtapad, viszont vízbe érkezése után rögtön oldódni kezd, felkeltve a halak figyelmét. Mire a fenékre érkezik, már egy keskeny aromacsík mutatja a halak számára az utat a kosárhoz. 2-3 spriccelés a megtöltött kosárra bőven elegendő, azonnal érezhető az intenzív illat.

A tapadáselősegítő adalék segítségével, az aroma, és az attraktorok nagy része a fenéken fejti ki hatását, segítve a vízközt lebegő halak kosárhoz csalogatását.

Hideg és meleg vizekben egyaránt ajánlott, a hatás nem marad el.

MárkaPromixKategóriákAdalék, aroma, Aroma spray, Csali, etetőanyag, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, etetőanyagCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaMethod feeder, Fenekező, FeederÍzesítésvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950