Promix Hell Prémium method mix etetőanyag 800gPromix Hell Prémium method mix etetőanyag 800g

Promix Hell Prémium method mix etetőanyag 800g

2 550 Ft

Egységár: 3 188 Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.26. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Promix HELL etetőanyagot, ahogy a neve is mutatja POKOLI erősre terveztük. A prémium minőségű halliszteknek, halolajoknak, halas pelleteknek, valódi fűszereknek köszönhetően egy kiemelkedően magas beltartalmú, kiváló bontási tulajdonságokkal rendelkező, egyszerűen bekeverhető method mixet alkottunk.

A HELL egyik különlegességét az ízvilág adja. A valódi fűszerek markáns ízével az egyik leghatékonyabb csalogatóanyag. A pontyoknak, abból is a nagyobb példányoknak szinte ellenálhatatlan, míg a fehér halakat kevésbé vonzza. Ezt a hatását különféle halolajokkal tovább tudtuk erősíteni, így egy igazi, ízig vérig pontyos, nagyhalas mixet kaptunk.

Beltartalmát tekintve, 5 féle válogatott halliszt adja a termék kiemelkedően magas fehérjetartalmának zömét. Ezek a vízben rendkívül gyorsan oldódnak, nagyobb területről a kosárhoz csalogatva a halakat. Nagy mennyiségben tartalmaz halas pelleteket, ezek többféle szemcseméretben, egészben, roppantva, és darálva kerültek a mixbe a legjobb hatás érdekében.

Erős, fűszeres íze gyorsan terül szét a vízben, az etetésre húzva a halakat. Magas halolajtartalma szintén fontos szerepet játszik, a tökéletes összetétel kialakításában, hiszen az eszenciális zsírsavak nehezen hozzáférhetőek a halak számára. Ha egy method mixben ez megtalálható, akkor szinte borítékolható a gyors kapás.

Bekeverése borzasztóan egyszerű, nyugodtan keverhető ragadósabb állagra, a kosárból vízbe érve így is szinte azonnal bont. Erre a tulajdonságra tervezés során komoly hangsúlyt fektettünk, hiszen sokszor helytelen a bekeverés okozza a legtöbb hibát.

MárkaPromixKategóriákCsali, etetőanyag, Etetőanyag, Etetőanyag, bojli, pellet, Feeder etetőanyag, Keszegező etetőanyag, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, etetőanyag, Pontyozó etetőanyagCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaFeeder, Method feeder, Fenekező, PickerÍzesítésvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950