Promix Carp Jam folyékony aroma 60mlPromix Carp Jam folyékony aroma 60ml

Promix Carp Jam folyékony aroma 60ml

1 750 Ft

Egységár: 29 167 Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Promix Carp Jam több, mint egy sűrű aroma. Ahogy a neve is mutatja, főzéssel nyeri el végleges állapotát, mint egy igazi lekvár. Állaga is leginkább erre hasonlít. Ez garantálja, hogy a Jamet method kosárra nyomva, kibírja a nagy erejű távoli dobásokat, és az ezzel járó intenzív vízbe csapódást is.

Ahogy vízbe ér, rögtön oldódni kezd, ezzel csíkot húzva a víz felszínétől egészen a fenékig. A mederhez érkezést követően lát igazán munkához. A mederfenéken laposan terjed szét a benne található erőteljes ízfelhő, az étvágyfokozókkal és aminósavakkal erősítve a hatást. A teljes feloldódás a víz hőmérsékletétől függően 5-10 perc alatt zajlik le.

Az etetőanyag felületén ekkor is marad belőle egy kis zseléréteg. Talán ez az egyik legfontosabb tulajdonsága, tapasztalatok szerint ettől sokkal gyorsabban és biztosabban húzza el a hal a csalit.

Nagy töménységű, erőteljes aroma, amik a vízben messzire juttatják az ízeket, a kosárhoz csalva a távolabb tartózkodó halakat is. Ideális keresőhorgászathoz, de etetésen horgászva is meggyorsítja a kapásokat.

Az aminosavak és étvágyfokozók a finnyásan táplálkozó, vagy eltelített halakat is evésre ösztönzik, így a kapás szinte biztos.

MárkaPromixKategóriákAdalék, aroma, Csali, etetőanyag, Folyékony aroma, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, etetőanyagCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaMethod feeder, Fenekező, FeederÍzesítésvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950