Promix Aqua Garant method etető pellet mix 800gPromix Aqua Garant method etető pellet mix 800g

Promix Aqua Garant method etető pellet mix 800g

1 950 Ft

Egységár: 2 438 Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

4 féle Aqua Garant pellett meghatározott arányú keveréke, melynek szemcsemérete 1,5-2mm. Az arányokat a tesztidőszak alatt folyamatosan finomítottuk, míg végül előállt egy olyan keverék, amely a lehető legtöbb vízben maximálisan teljesít.

A kimagasló beltartalom megtartása mellett a lehető leggyorsabb bontás volt az elsődleges szempont. Ha a keverési arányokat betartod, olyan mixet kapsz, hogy becsapódás után nagyjából 6mp-ig szinte nem is mozdul a kosárban. Ez az idő általában elég a kosár fenékre süllyedéséhez. Ha letelik ez a kis idő, a kosár szinte felrobban, olyan gyorsasággal történik meg a bontás.

A mix rendkívül egyszerűen használható,mindössze 4dl folyadékot kell hozzáönteni, egy edényben jól összerázni, 10-15 percet állni hagyni, majd élvezni az élménypecát :)

MárkaPromixKategóriákCsali, etetőanyag, Etető pellet, Etetőanyag, bojli, pellet, Feeder etetőanyag, Keszegező etetőanyag, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, etetőanyag, Pontyozó etetőanyagCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFenekező, Feeder, Method feederÍzesítésvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló csalik és etetőanyagok