Haldorádó Fluo Method Wafter mix 8mm lebegő csali – 10gHaldorádó Fluo Method Wafter mix 8mm lebegő csali

Haldorádó Fluo Method Wafter mix 8mm lebegő csali – 10g

9 990 Ft

Egységár: 999 000 Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Törlés
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2023.03.28. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Nagyon sok megkeresést kapunk azzal kapcsolatban, hogy a legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban eladott csalijainkat, az Oldódó Fluo Lebegő Pelleteket is szívesen használnák finom methodozáshoz, ha lenne ezekből kisebb méretű, valamint mérsékeltebb felhajtóerővel rendelkező változat. (Bár ezt most is sokan megteszik, lefaragva egészen kicsire.) Ezen igények alapján megalkottuk a Haldorádó paletta legújabb csaliját, ami a Fluo Method Wafter nevet kapta.

Mint a neve is mutatja ez a csali nem pop up, hanem wafter. Ez azt jelenti, hogy önmagában a vízbe dobva lebeg, de nem emeli fel a horgot, sőt még a csalitüskét sem és nem is törekszik kifelé a gombócból, viszont szinte súlytalanul fekszik el a kosárban, így a hal ugyanolyan könnyedén fel tudja hörpölni, mintha lebegne. Másik fontos, és meghatározó tulajdonsága ennek a kis pelletnek, hogy folyamatosan oldódik. Ennek köszönhetően az aromáját gyorsabban kibocsátja, így a hal könnyebben megtalálja.

A Fluo Method Wafter 8 mm-es változatban és 6 féle ízesítésben kerül forgalomba: Vad Szilva, Édes Ananász, Tüzes Ponty, Chilis Fahéj, Brutális Máj és Fokhagyma.

MárkaHaldorádóKategóriákCsali, etetőanyag, Etetőanyag, bojli, pellet, Feeder etetőanyag, Horogpellet, Keszegező etetőanyag, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, etetőanyag, Pontyozó etetőanyagCikkszámHFMW8-6XEAN kód5991234610392Átmérő8 cmMennyiség10 gSzínszínesMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaFenekező, Feeder, Method feederÍzesítésfokhagyma
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás