Haldorádó Fluo Method Wafter 8mm lebegő csali 10g – édes ananászHaldorádó Fluo Method Wafter 8mm lebegő csali 10g

Haldorádó Fluo Method Wafter 8mm lebegő csali 10g – édes ananász

1 790 Ft

Egységár: 179 000 Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Törlés
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2022.08.18. (csütörtök)
Ingyenes szállítás, ha még 20 000 Ft-ért vásárolsz

Nagyon sok megkeresést kapunk azzal kapcsolatban, hogy a legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban eladott csalijainkat, az Oldódó Fluo Lebegő Pelleteket is szívesen használnák finom methodozáshoz, ha lenne ezekből kisebb méretű, valamint mérsékeltebb felhajtóerővel rendelkező változat. (Bár ezt most is sokan megteszik, lefaragva egészen kicsire.) Ezen igények alapján megalkottuk a Haldorádó paletta legújabb csaliját, ami a Fluo Method Wafter nevet kapta.

Mint a neve is mutatja ez a csali nem pop up, hanem wafter. Ez azt jelenti, hogy önmagában a vízbe dobva lebeg, de nem emeli fel a horgot, sőt még a csalitüskét sem és nem is törekszik kifelé a gombócból, viszont szinte súlytalanul fekszik el a kosárban, így a hal ugyanolyan könnyedén fel tudja hörpölni, mintha lebegne. Másik fontos, és meghatározó tulajdonsága ennek a kis pelletnek, hogy folyamatosan oldódik. Ennek köszönhetően az aromáját gyorsabban kibocsátja, így a hal könnyebben megtalálja.

MárkaHaldorádóKategóriákCsali, Csali, etetőanyag, Keszegező csali, Lebegő csali, Pontyozó csaliCikkszámHFMW8-EAEAN kód5991234610361Átmérő8 cmMennyiség10 gSzínsárgaMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaMethod feeder, Bojlis, Fenekező, FeederÍzesítésananász
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás