Cralusso Rocket pink method feeder kosárCralusso Rocket pink method feeder kosár

Cralusso Rocket pink method feeder kosár

1 190 Ft1 250 Ft

Egységár: 1 190 Ft/db - 1 250 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Fejlesztő műhelyünk legújabb innovációja, a hosszanti bordás method kosár család, melynek kifejlesztéséhez a legmodernebb 3D nyomtatás technológiáját alkalmaztuk. Rocket method kosáron hosszanti irányban elhelyezkedő bordák, kiválóan megtartják az etetőanyagot, megfelelő helyet biztosítanak a csalinak és csökkentik a horog elakadás lehetőségét. Az előretolt súlypont és a hosszabb szár kiváló repülést, távoli dobásokat biztosít a method kosárnak.

Töltéséhez a forradalmian új megoldású SHELL töltő szerszámot ajánljuk, mellyel a leggyorsabban és legegyszerűbben tölthetjük kosarunkat és üríthetjük szerszámunkat. A horgászok igényeinek megfelelően, a method kosarak a szerelék megbontása nélkül a zsinórról egy pillanat alatt levehetők, cserélhetők. Nagy szabadságot biztosítva, szállításhoz, vagy a különböző súlyú method kosarak variálásához.

Kisebb méretű 25-30-40 gr-os kosarak súlya környezetbarát cink anyagból készültek, melyek beszakadás esetén sem terhelik környezetünket. Az etetőanyagot tartó kosár felső részének gyártásához, 50 %-ban újrahasznosított alapanyagot használtunk.

Tippek a Rocket method kosár használatához
egyszerűen, gyorsan cserélheted kosarad a szerelék megbontása nélkül és szállítás közben sem fogja terhelni zsinórod a kosár súlya.
a forradalmian új megoldású SHELL töltő szerszám használatával gyors és egyszerű a kosár töltése, ürítése.
a Rocket kosárhoz ajánlott SHELL töltőt alkalmazva, egy töltésen belül kétféle keménység és gyorsabb oldódás érhető el az etetőanyaggal. A töltő a kosár tetején keményebb, a vízbe becsapódást jobban elviselő réteg alakul ki. Míg a kosár oldalainál a töltőn található kimetszésnek köszönhetően kevésbé tömör, gyorsabb etetőanyag kioldódást biztosító rész alakul ki. -

Navigátor feeder zsinór használatával a különböző távolságokat pillanatok alatt változtathatod, melyhez a megfelelő méretű kosarat gyorsan cserélheted. Például, ha két etetést csinálsz a 30 méterre lévőhöz kiakasztott klipeszes megoldáshoz használd a 25 grammos Rocket kosarat, majd a belső 65 méterre lévő etetéshez a szerelék megbontása nélkül tedd fel az 50 g kosarat, mellyel kényelmesen, pontosan meghorgászhatod ezt a távolságot. Nincs más dolgod, csak a Navigátor zsinóron a 30 méternél található piros jelölést kiakasztod az orsón és a nagyobb dobást követően a 70 m jelnél található zöld jelölésnél beakasztod a klipsszel.

MárkaCralussoKategóriákEtetőkosár, Feeder szerelék, Keszegező szerelék, Nagy pontyok hava, Pontyozó szerelék, SzerelékCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínrózsaszínAnyagólom, műanyagMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaPicker, Method feeder, Feeder, FenekezőAlakoválisEtetőkosár méretvariációnkként eltérőGubancgátlós?variációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950