Carp Expert Smart Runner nyeletőfékes orsóCarp Expert Smart Runner nyeletőfékes orsó

Carp Expert Smart Runner nyeletőfékes orsó

5 430 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe.

Ezen szériában kapott helyett a Smart Runner 6000-es, univerzális nyeletőfékes változat, mely sokak kedvelt eszközévé válhat. Egy elérhető árú, ám mégis megfelelő minőségű nyeletőfékes orsó a mindennapi horgászatokra. De nem csak egyszerű nyeletőfékes orsó! Szép nagy dobbal is rendelkezik, ami, mint tudjuk a nagy dobásokat segíti.
A orsóház anyaga jelen esetben grafit, ahogy a hozzá járó dob is, így az orsó súlyára nem lehet panasz. Hajtókarja kellően erős, stabil fogást biztosít.

Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról.

Tömege 408 g, mely jól illik az átlagos méretű feeder és fenekező botokhoz, tökéletes súlyelosztást hoz létre velük. Futása szép, egyenletes, amit 2 db golyóscsapágynak köszönhet.

A termék kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is tökéletes univerzális megoldás, ha a választás során előtérbe kerül a jó ár-érték arány.

MárkaCarp ExpertKategóriákFeeder orsó, Keszegező orsó, Match orsó, Nagy pontyok hava, Nyeletőfékes orsó, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaFenekező, Match, Feeder, Method feederTávdobóvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950