Carp Expert Smart Boilie LC 3 részes bojlis botCarp Expert Smart Boilie LC 3 részes bojlis bot

Carp Expert Smart Boilie LC 3 részes bojlis bot

9 990 Ft10 890 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe.

Ezen Smart szériában kapott helyett a Smart Bolie LC bot széria, mely univerzalitásával, sokak kedvelt eszközévé válhat, legyen szó akár távoli pontyhorgászatról. A jó minőségű IM5-ös Carbon keverék anyagnak, a nagyméretű, kopásálló SIC gyűrűknek köszönhetően egy olyan elérhető kategóriájú bot született, mellyel a kritikus 100 méter körüli távolságok már elérhetőnek tűnnek.

Sőt, ezeken a modelleken az alsó keverőgyűrű is 50-es méretű, mely garantáltan elősegíti egy jól megválasztott orsóval a legnagyobb távolságok leküzdését. A rendkívül kényelmes és hidegebb időben is meleg fogást biztosító duplon nyélnek köszönhetően a bot fogása kellemes, dobás közben tökéletesen tart a kezünkben. Egy, akár nyeletőfékes 5000 és 8000-es méret közötti orsóval és 0,25 - 0,30 mm közötti zsinórral nyílt vízen akár 10-20kg-os pontyokat, amurokat is partra segíthetünk vele.

Nem csak azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a horgászattal, hanem azoknak is, akik egy kedvező funkcionalitású távdobó bojlis botot szeretnének, elérhető áron.

MárkaCarp ExpertKategóriákBojlis bot, Horgászbot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozamur, pontyTechnikaBojlis, FenekezőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok