Carp Expert Black Shadow feeder botCarp Expert Black Shadow feeder bot

Carp Expert Black Shadow feeder bot

14 930 Ft15 970 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Black Shadow széria a letisztultság és modern stílusjegyek kohéziója mentén jött létre, teljesen minimalista, fekete dizájnt követve, mely napjainkban a modern horgászok egyik legkedveltebb összeállítása lesz. Sőt, extra elemként, a fekete blankhoz, a feeder szériákon parafás nyél társult.

A széria rakós, 3 részes változatai szinte kijelenthető, hogy bármely pontyhorgásznak kellő és megfelelő alternatívát nyújtanak, kedvező szállítási paraméterezése mellett, kialakítása révén, akár a legnagyobb pontyok horgászatára is alkalmas variánsok.

Karaktere kimondottan parabolikus és erős, 60-120 grammos dobósúlyával, IM8-as anyaga miatt tökéletesenen rugalmas akciót mutat, plusz kiemelendő, hogy a blank rendkívül jól keményedik dobáskor és fárasztáskor is, ezzel rendkívül jó dobási tulajdonságokat létrehozva, alkalmas a távolabbi helyek megdobására is.

A távoli feederezésen túl, folyóvízre is jó választás lehet, mivel gyűrűi nagyobbak az átlagnál, ez igaz a 3 különböző spiccen lévő gyűrűkre is. Ez meggátolja a kellemetlen zsinórberakódásokat is a gyűrűk között adott szinten.

A Black Shadow Feeder a CXP kínálatának egy igazán kompakt darabja, így a rendkívül jó szállítási méretezésű, mégis a nagyobb halakra való horgászatot favorizáló pecásoknak nyújt profi választást.

MárkaCarp ExpertKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításeva, parafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok