Carp Expert Black Shadow Carp 3 részes bojlis botCarp Expert Black Shadow Carp 3 részes bojlis bot

Carp Expert Black Shadow Carp 3 részes bojlis bot

16 590 Ft17 590 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Carp Expert márkanév alatt, a pontyhorgászat szinte összes alfajához megtalálható minden olyan felszerelés, mely a békéshalak kifogásának feltétele és követelménye, természetesen a legmodernebb köntösben. A Black Shadow széria a letisztultság és modern stílusjegyek kohéziója mentén jött létre, teljesen minimalista, fekete dizájnt követve, mely napjainkban a modern horgászok egyik legkedveltebb összeállítása lesz.

A széria rakós, 3 részes változatai szinte kijelenthető, hogy bármely pontyhorgásznak kellő és megfelelő alternatívát nyújtanak, kedvező szállítási paraméterezése mellett, kialakítása révén, akár a legnagyobb pontyok horgászatára is alkalmas variánsok. A teljesen fekete alappal bíró blank IM10-es karbon felhasználásával jött létre, ami a legnagyobb bojlis súlyok használatát is lehetővé téve, kellőképp kiszolgálja a távdobások igényeit is.

Masszív orsótartójára 50-es méret feletti távdobó és nagyhalas orsók használatát javasoljuk. Az orsótartó mellett, a nyél 69 cm-es részt kapott, tökéletes fogást adó, gyönyörű karcsúsított kivitelben, csúszásmentes bevonattal, maximális komfortot adva a legnagyobb dobásokhoz is. Gyűrűsora erősített háromtalpas kivitelű, plusz az erőtartalékok és teherbírás mellett, a legelső gyűrű a második tagon helyezkedik el, 50-es méretben, így a zsinór sokáig ellenállás nélkül pereghet le a dobról.

A minimalista dizájn mellett, egy karbon zsinórbeakasztó modernizálja a Shadow Carp modelleket. A Black Shadow Carp a CXP kínálatának egy igazán kompakt darabja, így a rendkívül jó szállítási méretezésű, mégis a nagyobb halakra való horgászatot favorizáló pecásoknak nyújt profi választást.

MárkaCarp ExpertKategóriákBojlis bot, Horgászbot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozamur, pontyTechnikaBojlis, FenekezőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950