Benzar Rapid Long Cast komplett method szerelékBenzar Rapid Long Cast komplett method szerelék

Benzar Rapid Long Cast komplett method szerelék

1 490 Ft1 590 Ft

Egységár: 1 490 Ft/db - 1 590 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik. Ebben igazuk is van, de a végszerelék minden egyes elemére is érdemes figyelni, a várt siker érdekében.

Jelen szerelék egy teljesen horgászatra kész rapid methodos távdobó, vezetőszárral ellátott összeállítás, mely kiváló alternatívát kínál kezdő vagy a method módszerrel ismerkedő horgászok számára, de a promt pecák szuper kiegészítője is egyben, rendkívüli időspórolási lehetőségei miatt. Felszerelése rendkívül egyszerű, csak egy hurkot kell kötni a főzsinórra, majd abba a felső kapcsot be kell akasztani. Ennyi az egész. A hozzá illő töltőszerszámot használva, a csalit, majd egy tökéletesre kevert method mixet kell csak beletölteni.

Csalitüskés, fonott zsinóros 10-es méretű horoggal szerelt előke található a csúszó gumigyöngyel eszközölt kosár alatt. A 7 mm-es tüske szintén egyszerű csalifelkínálást tesz lehetővé, süllyedő, lebegő vagy akár wafters, kiegyensúlyozott csalikkal egyaránt. A termék szuper lehetőséget kínál akár kezdő, methoddal ismerkedő horgászoknak vagy kevés idővel rendelkező pecások számára.

MárkaBenzarKategóriákBékéshalas horog, Előkötött horog, Feeder szerelék, Horog, Keszegező szerelék, Nagy pontyok hava, Pontyozó szerelék, SzerelékCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöldAnyagólom, műanyagMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaFenekező, Feeder, Method feederGubancgátlós?variációnkként eltérőHorog méretvariációnkként eltérőHorog típusvariációnkként eltérőElőkötöttigenElőke hosszvariációnkként eltérőZsinór vastagságvariációnkként eltérőSzakítószilárdságvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló szerelékek