Benzar Feeder-Match elsőfékes orsóBenzar Feeder-Match elsőfékes orsó

Benzar Feeder-Match elsőfékes orsó

19 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Benzár Feeder Match orsó kifejezetten a finom feederes vagy a match botos horgászok részére készült, hiszen 4500-as méretéhez mindössze 290 grammos súly társul, így a pillekönnyű rezgőspicces botokat sem fogja az orsó elnehezíteni. Sima, kellemes és akadálytalan futásáról a 6+1 csapágy, na meg a precíz japán tervezés gondosodik, melynek hála az orsó hosszú élettartama garantált!

A Benzár Feeder Match orsó dobja kellően, de semmiképpen sem túlzottan nagy zsinórkapacitással bír, hiszen 0,25-ös zsinórból 180 méter fér rá, így nem kell feleslegesen több száz méter alátétzsinór felcsévélésével bajlódnunk. A rajta elhelyezett lekerekített, fém zsinórklipsz pedig biztosítja a kiakasztott zsinórklipsszel történő horgászat lehetőségét. Precíz, hihetetlenül finoman állítható fékje rendkívül jó szolgálatot tesz egy-egy termetesebb hal fárasztása során, emellett ez akkor is hatalmas segítség, ha éppen keszegfélékre horgászunk nagyon vékony előke és kisméretű horog használata mellett.

Az orsó 5,0:1-es áttétele alkalmassá teszi akár a fonott zsinóros horgászathoz is, amely híresen nagy igénybevétel minden orsó számára. Ezzel az áttétellel, illetve minőségi anyagfelhasználással azonban a Feeder Match orsó bírni fogja a strapát! Méretének köszönhetően elsősorban a 3,30-as vagy 360-as feeder botokhoz ajánljuk, a match botok esetében viszont a leghosszabb, 420-as modellek is hű társra lelhetnek a Benzár Feeder Match orsóban.

Kezessége, hajtókarjának kényelmes fogása, illetve kompakt mérete miatt a versenyhorgászok számára is ideális választás ez a modell, legyen szó akár finomszerelékes vagy method feeder szakágról.

MárkaBenzarKategóriákElsőfékes orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Match orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFenekező, Match, Feeder, Method feederTávdobóvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók