Benzar Concourse Method Feeder elsőfékes orsóBenzar Concourse Method Feeder elsőfékes orsó

Benzar Concourse Method Feeder elsőfékes orsó

36 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.19. (holnap)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Azok, akik kedvelik és használják a Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékeket, pontosan tudják, hogy a Concourse megjelölésű termékek az abszolút csúcskategóriát képviselik a kínálatban!

Nincs ez másként a Concourse Method Feeder 8500 orsó esetében sem, amely mind minőségében, mind pedig megjelenésében tökéletes összhangban van a már-már legendás Concourse Method Feeder botokkal. Távdobó, nyújtott dobbal rendelkező orsóról van szó, melyhez gyárilag két egyforma sekély, fém dob jár, melyeken egyaránt 2-2 lekerekített fém zsinórklipsz kapott helyet.

Az orsók dobjának zsinórkapacitása 300 méter 0,25-ös zsinórból, amely bőven elegendő a nagytávolságú method feeder horgászathoz. Nem kell bíbelődni alátét zsinórokkal, egyetlen 300-as tekercs ugyanis gyakorlatilag tökéletesen feltölti a dobot a legnépszerűbb méretekből is. Az orsó belsejében 5+1 csapágy kapott helyet, melyek gondoskodnak az orsó akadálytalan, kellemesen könnyed futásáról, na meg precíz működéséről és hosszú élettartamáról. Nem hiába tervezték japán mérnökök a Concourse Method orsókat is, hiszen munkájuk gyümölcsét a horgászok már több, mint egy éve élvezhetik a kisebb méretű Benzár orsók formájában.

A Concourse Method orsó gyorsfékes, igazodva a modern method feeder horgászat egyik legfőbb kívánalmához. Fékcsillagja kellően nagyméretű, így könnyen és gyorsan meg lehet fogni, amennyiben a helyzet így kívánja. Az orsóhoz gyárilag járó teljes értékű, fém pótdob pedig egy olyan plusz, amit bizonyára minden horgász értékelni fog!

Bátran ajánljuk ezt az orsót a 390-es és a 420-as távdobó feederek mellé!

MárkaBenzarKategóriákElsőfékes orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaFenekező, Feeder, Method feederTávdobóvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók